Skip to main content
$nbsp;
Kapcsolat

Views Beyond Expectations

A Budapest Marriott Hotel tetején található, felújított Liz & Chain Rooftop Bar páratlan élményre invitálja vendégeit, ahonnan a hét minden napján csodálatos panoráma nyílik Budapest látképére. A 9. emeleten található, tágas, 270 fokos terasz egy kifinomult sky bárrá alakult át, ahol a vendégek nyugodt környezetben lazíthatnak, kivételes koktélokat és ízletes ételeket kóstolhatnak.

A Liz & Chain Rooftop Bar-ban büszkék vagyunk arra, hogy innovatív technikákat alkalmazunk a koktélok és ételek elkészítésében, amelyek minimalizálják ökológiai lábnyomunkat, miközben maximalizálják az ízeket és a minőséget.
Fenntartható koktéljaink gondosan összeállítottak, és lehetőség szerint helyi, szezonális és bio összetevőkből állnak. A friss gyümölcsmaradványokból készült, házi szirupoktól a környezettudatos szeszfőzdék által készített szeszes italokig minden koktél a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünkről tanúskodik.
Hasonlóképpen, a zero-waste élelmiszer-filozófiánk vezérli kulináris kínálatunkat. Az élelmiszer pazarlás minimalizálása érdekében az összetevők minden részét felhasználjuk, a gyökértől a szárig. Szakácsaink ötletes ételeket készítenek, amelyek bemutatják az egyes összetevőkben rejlő lehetőségeket, miközben minimálisra csökkentik az ételpazarlást.

A fenntarthatóság életforma és küldetés, miközben utánozhatatlan és felelősségteljes élményt nyújtunk vendégeinknek.

A Liz & Chain Rooftop Bar különféle alkalmak és zártkörű rendezvények helyszíneként is szolgál, felejthetetlen élményeket ígérve minden látogatónak.

Elhelyezkedés

Apáczai Csere János utca 4., Budapest, HU 1052

Kapcsolat

Érdeklődés: +36 20 444 6292

Nyitvatartás

  • Hétfő - vasárnap: 17:00 - 01:00

Így juthatsz el hozzánk